Bayram öncesi camilerde temizlik

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde bulunan camileri temizledi.

Belediye ekipleri, Kemer'in tüm mahallelerinde bulunan cami ve mescitlerde Ramazan Bayramı öncesinde temizlik yaptı.

Vatandaşların bayram namazını daha temiz bir ortamda eda edebilmesi için cami içindeki halıları gül suyu ile temizleyen belediye ekipleri, cami bahçelerinde bulunan çöpleri de temizledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de camilerin bahçelerini suyla yıkadı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Ramazan Bayramı öncesinde ilçemizde hummalı bir temizlik çalışması başlattık. Mıntıka ve çevre temizliğinin yanında ilçemizde bulunan camilerimizi de özverili şekilde temizledik. Halkımızın rahat ve temiz bir ortamda bayram namazını kılabilmesi için çalışıyoruz. Şimdiden tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutlarım." dedi.