BELDİBİ HALKI BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Beldibi mahallesi 480 ve 485 parseldeki sitelerde yaşayan vatandaşlar, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun yıllardır çözülemeyen Beldibi mahallesinin imar sorununu, yaptığı sıkı görüşmeler sonucu çözmesinin ardından, sitelerde yaşayan vatandaşlara bilgiler verdi.

Sitelerde yaşayan vatandaşların ziyaretinde, belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Arslan da hazır bulunarak, imar planları hakkında bilgiler paylaştı.

Vatandaşların sorularını cevaplayan Başkanımız Topaloğlu, imar planlarının askıdan inmesinin ardından itirazların da tamamlanmasıyla 18 uygulamasına geçileceğini ve Beldibi'nin hak ettiği hizmetlere kavuşacağını kaydetti.