BELEDİYE BAŞKANIMIZ NECATİ TOPALOĞLU, LİSE CADDESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Cadde üzerindeki çalışmalarda gelinen son nokta hakkında Fen İşleri Müdürümüz Baki Yalın'dan bilgi alan Başkanımız Topaloğlu'na Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül'de eşlik etti.

Başkanımız Topaloğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, caddenin estetik açıdan daha modern görünümüyle halkımızın kullanımına sunulacağını bildirdi.

Lise caddesindeki belediyemize ait dükkanların çevresinin yeniden düzenlenmesinde hummalı şekilde çalışan belediye ekiplerimize kolaylıklar dileriz.