BELEDİYE OLARAK DOĞANIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Antalya-Kumluca Karayolu'nun Ulupınar mevkisinde devam eden duble yol çalışmaları sırasında asırlık çınarların kesilmesi gündeme gelmesi nedeniyle Kemer Kaymakamlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşme gerçekleştirdi.

Vatandaşlarımızdan gelen tepkiler üzerine Belediye Başkanımız Topaloğlu, karayolları yetkilileriyle bir görüşme yaptı.

Başkanımız Topaloğlu, karayolları yetkililerinin söz konusu yolun yapımında ağaçların kesilmeden doğayı korumak için alternatif bir proje geliştirdiklerinin bilgisini verdiklerini kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, yapımı devam eden yolda bulunan asırlık çınarların asla kesilmesi taraftarı olmadıklarını belirterek, yol yapım çalışmalarının belediyemizle bir ilgisi olmadığını ve çalışmaların karayolları tarafından yapıldığına dikkat çekti.

Ağaçların her zaman korunmasının gerektiğinin altını çizen Başkanımız Topaloğlu, “Antalya-Kumluca yolu üzerindeki ve ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Ulupınar mahallemizdeki asırlık çınar ağaçlarının kesilmesini istemiyoruz. Burada yapılan yol çalışmasının belediyemizle bir ilgisi yoktur. Karayolları şu anda bu yoldaki çınar ağaçlarını korumak için alternatif bir proje gerçekleştiriyor. Ağaçların kesilmesi diye bir şey yok. Biz belediye olarak da doğanın yanında olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi