BELEDİYE PERSONELİMİZE KORONAVİRÜS TESTİ UYGULANIYOR

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında belediyemiz çalışanlarına Kovid-19 testi yapılmaya başlandı.

Virüsün ülkemizde de görülmeye başlanıldığı ilk andan itibaren etkin ve kararlı şekilde mücadele eden ve alınan kararlara harfiyen uyarak halkımızın sağlığını korumak adına her türlü çalışmayı yapan belediyemiz çalışanlarına ve belediye meclis üyelerimize Kovid-19 testi yapılıyor.

Zorlu pandemi sürecinde halkımızın sağlığını her şeyin üzerinde tutmaya çalışan ve her türlü tedbiri alan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu da teste tabi tutuldu.

Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Kemer Yaşam Hastanesi işbirliğince gerçekleştirilen programda yaklaşık 750 personel teste tabi tutulacak.

Başkanımız Topaloğlu yaptığı açıklamasında, koronavirüsün ülkemizde de yeniden yükselişe geçtiğini hatırlatarak, belediye olarak her türlü tedbiri almaya devam ettiklerini söyledi.

Alınan tedbirlere harfiyen uyulduğu takdirde virüsün üstesinden gelinebileceğini anlatan Başkanımız Topaloğlu, “Bizim için önemli olan insanların sağlıdır.

Belediye çalışanlarına bu testi yaptırmak istedik. Çünkü çalışanlarımız insanlarla sürekli temas halinde. Test sonucu pozitif çıkan olursa o personeli eve veya hastaneye göndereceğiz ki belediye binasında da önlem almış olacağız. İnsanların güvende olmalarını hissettirmeye çalışıyoruz. Her şeyin başı sağlık olduğu için önlemlerimiz devam edecek.” diye konuştu.

Sağlık İşleri Müdürümüz Özden Biber ise antikor testleri yaptıklarını belirterek, belediye çalışanlarının daha önce virüse yakalanıp yakalanmadığını da öğrenmiş olacaklarını kaydetti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi