BELEDİYEMİZ EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediyemiz Eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediyemiz Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, meclis üyemiz Hakan Tuncer il dışında olmasından dolayı katılmadı.

Toplantı öncesi, Başkanımız Topaloğlu'nun eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde görev yapan öğretmenleri meclis üyelerimize tanıttı.

Geleceğimizin teminatı öğrencilere tüm branşlarda kurs verecek olan öğretmenler, kendilerini tanıtarak, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkanımız Topaloğlu'na teşekkür etti.

Gündem maddelerine geçmeden önce Kuzdere kapalı pazar yeri, Atatürk Parkı'ndaki başlayan şantiye çalışmaları, belediyemiz ana bina girişinde yapılan düzenleme çalışmaları ve Kemer Sanayi Sitesi yanındaki alana beton ve taş fabrikasının taşınması ile ilgili sunum yapıldı.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğünün 18.06.2020 tarih ve 51897309.74137 - (81269) – 26 sayılı yazısındaki bina (Belediyemiz Göynük Hizmet Binası) tahsis talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Belediyemiz Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezine belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım'ın kurucu temsilci olarak görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonrası meclise verilen önergeler değerlendirildi.

Gaziantep'te 24-27 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Teknofest Fuarında 500 proje arasında 100 üzerinde 96 puan alarak üçüncü sırada girmeye hak kazanan Göynük Fen Lisesi'nin meclis tarafından ödüllendirilmesi konusu görüşüldü.

Mecliste oy birliği ile Göynük Fen Lisesi'ne 12 bin lira destek verilmesi kararlaştırıldı.

12.06.2020 tarihinde belediye meclisinde 69 sayılı meclis kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen belediyemizde davaya konu olmuş vergi resim ve harçlar dışında kalan tahsilinde imkan bulunmayan alacaklarla ilgili komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısının 2 Ekim Cuma günü saat 14.30'da yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi