BELEDİYEMİZ KURBAN BAYRAMI İÇİN ÖNLEMLERİNİ ALIYOR

Belediye ekiplerimiz, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatıyla, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kurban kesim ve satış yerlerini denetledi.

Belediyemiz Zabıta Müdürü Arif Küçük ve Sağlık İşleri Müdürü Özden Biber, zabıta ekiplerimizle Kuzdere Mahallesindeki kurban satış yerlerini denetledi.

Belediyemiz, Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Veteriner Hekim Fevzi Uzun'un da katıldığı denetimde, kurbanlıkların sağlık raporlarına, hangi bölgeden geldiklerine, kulak küpelerine, satış yerindeki hijyen durumuna bakıldı. Denetimde herhangi olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Öte yandan belediyemiz Arslanbucak Hizmet Alanı'nda vatandaşlarımızın Kurban Bayramında kurbanlıklarını kestirebilmesi için kesim yeri oluşturuldu.

Kurban Bayramlarında sık sık yaşanan kurbanlıkların kaçmasının önüne geçilebilmesi için Kurban Yakalama Timi oluşturuldu.

Kurbanlık satanlara da sahte paralara karşı dikkatli olmaları amacıyla sahte para kontrol kalemleri dağıtıldı.

Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Halkımızın Kurban Bayramı'nı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için gereken tüm önlemleri aldık. Satış yerlerinde düzenli olarak denetimlerimiz devam edecek. Halkımızın rahatça kurbanını kesebilmeleri için Arslanbucak Hizmet Alanında kurban kesim yeri de oluşturduk. Vatandaşlarımız burada dini vecibelerine yerine getirebilir. Şimdiden tüm halkımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi