Belediyemiz sporcularından büyük başarı

Kemer Belediyesi Karate Antrenörü Emin Akar, milli takım seçmelerinde dereceye giren Kemer Belediyesi Karate takımı sporcularıyla Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti.


1-6 Kasım tarihleri arasında Balıkesir'de düzenlenen Ümit, Genç ve U21 Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde Ümit Bayan 61 kg'da yarışan Kemer Belediyesi Karate Takımı sporcusu Naz Bakaç, Türkiye üçüncüsü olmuştu.
Ziyarete aynı turnuvada milli takıma seçilen Mislina Demircan ve Merabi Surmenitze de hazır bulundu.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYORLAR

Ziyaret sırasında Naz Bakaç'ın Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğinin müjdesini de veren Akar, “24 Eylül Pazar günü Kemer Kapalı Spor salonunda yapılan Minikler Antalya Karate Şampiyonası'nda da toplamda 3 Altın, 1 Gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Belediye takımımız emin adımlarla yoluna devam ediyor. Gençlerimizin bizleri Avrupa'da başarıyla temsil edeceklerine eminiz. Çalışmalarımız nedeni ile aileler de çok mutlu. Belediye Başkanımıza bizlere verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” dedi.

YÜREKTEN KUTLUYORUZ

Kemer'de yaşayan çocukların, gençlerin kötü alışkanlıklar yerine iyi birer sporcu olarak yetişmesi için açtıkları ücretsiz kursların meyvelerini toplamaya devam ettiklerini belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise başta antrenör Akar olmak üzere dereceye giren sporcuları yürekten kutladıklarını söyledi.

Türkiye üçüncüsü olan Naz Bakaç'a bronz madalyasını da takan Başkan Topaloğlu, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirerek “Biz her zaman sizin yanındayız. Çok daha büyük başarılara imza atacağınıza inanıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi