BELEDİYEMİZDEN 'KOCA YÜREKLİ' BABALARIMIZA KUTLAMA

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Babalar Gününe özel hazırladığı bir araçla ilçe genelinde sokak sokak dolaşarak, baş tacı ‘koca yürekli' babaların Babalar Gününü kutladı.

Babalar Günü ile ilgili şarkıları ve Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun Babalar Günü mesajını hoparlörden veren belediye ekiplerimiz, her türlü fedakarlığı yapan elleri öpülesi babalara küçük bir sürpriz yapmış oldu.

Tekirova mahallesinden Beldibi'ne kadar dolaşan belediye ekiplerimize, vatandaşlar da ilgi göstererek selam verdi.

Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Bizleri bugüne kadar yetiştiren ve her türlü fedakarlıktan kaçınmayan babalarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Koca çınarlarımız babalarımızın günü bir gün değil her gün olmalı. Başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların gününü en içten dileklerimle kutlarım.” diye konuştu.