BETON FABRİKASINDA ÇALIŞMALAR SON HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Yapımı devam eden Kemer Belediyesi Beton Santralinde çalışmalar son hızıyla sürüyor.
Kuzdere Mahallesi Kader Buse Acar Caddesi üzerindeki beton santrali ve kilitli taş üretim fabrikasının yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından Kuzdere Mahallesinde bulunan mevcut tesisin, tamamının yeni alana taşınacağı ve kapasitesinin artırılacağı bildirildi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Beton santralinin yeni yerine taşınması için başlattığımız çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Mevcut yerdeki tesisimizi yeni yerine taşıyacağız ve buranın kapasitesi daha fazla olacak. Bu sayede halkımıza daha hızlı ve verimli bir hizmet sağlamayı amaçlıyoruz. Mevcut yerdeki tesis gürültü kirliliği oluşturuyordu. Vatandaşlarımızın bu konudaki rahatsızlığını da ortadan kaldırmak istedik. Kemer Belediyesi olarak yatırımlarımız durmadan devam edecek. Kemer halkı bize güvenmeye devam etsin.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi