BETON ÜRETİM FABRİKAMIZ YENİ YERİNE TAŞINACAK

Kuzdere mahallesinde bulunan belediyemize ait beton santral tesisimiz yeni yerine taşınacak.

Kader Buse Acar Caddesi üzerinde bulunan Kemer Sanayi Sitesi yanı ve imar planında belediye hizmet alanı olarak ayrılan yer, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünce belediyemize tahsis edildi.

Söz konusu alanın belediye hizmet alanına dönüştürme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Daha hızlı ve verimli bir şekilde hizmet sunabilmek adına çalışmalar sonucunda beton santral tesisimiz ve kilitli taş üretim tesisimiz bu alana taşınacak.

Alanda yapılan çalışmalara aralıksız devam eden belediye ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.