BETON ÜRETİM FABRİKASININ YENİ YERİNDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Kuzdere Mahallesinde bulunan ve Kemer Belediyesine ait beton santral tesisi, yeni yerine taşınıyor.

Kader Buse Acar Caddesi üzerinde bulunan Kemer Sanayi Sitesi yanı ve imar planında belediye hizmet alanı olarak ayrılan yer, çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünce belediyeye tahsis edildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, beton üretim santralinin taşınacağı yeni yerdeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de eşlik ederek, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Beton santral tesisi, yeni yerine taşınarak daha hızlı ve verimli bir şekilde hizmet sunulabilmesi amaçlanıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Beton santralinin yeni yerine taşınması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak beton üretim santralimizi buraya taşıyacağız. Burada halkımıza daha hızlı ve verimli hizmet sunacağız. Beton santralinin şu anki mevcut yerinde çok fazla trafik ve gürültü kirliliği oluyordu. Vatandaşlarımızın bu konudaki rahatsızlığını ortadan kaldırmak da istedik.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi