BEYCİK MAHALLE MUHTARLIĞI YENİLENDİ

Beycik mahalle muhtarlık binası, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun girişimleriyle yenilendi.

Beycik Mahalle sakinlerinin yeni bir muhtarlık binası talebini değerlendiren Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye ekiplerine verdiği talimat sonrası muhtarlık binası kısa sürede tamamlandı.

Eski harabe görüntüsünden kurtulan muhtarlık binası, daha modern bir görünüm ile vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, Beycik Mahallesine yapılan muhtarlık binasının açılışını pandemi nedeniyle yapmadıklarını söyledi.

Kemer'e yakışmayan eski harabe görüntüsünden arındırdıkları yeni muhtarlık binasının Kemer'e ve Beycik mahallesine hayırlı olmasını temenni eden Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Beycik Mahalle Muhtarı Arif Namdar ise mahallenin uzun yıllardır beklediği muhtarlık binasına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun girişimleriyle kavuştuklarını söyledi.

Kısa zamanda yapılan muhtarlık binasını kullanmaya başladıklarına değinen muhtar Namdar, “Beycik'te yaşayanlar genellikle emekli ve yurt dışından gelen yazlıkçılar. Buradaki insanların muhtarlıkla olan işlerinde aksamlar oluyordu. Bu büyük bir eksiklikti. Daha önce eski bir bina vardı ama hiç oturulmadı. Vizyonlu ve çalışkan olduğu için Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Beycik muhtarlık binası çok güzel oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Muhtar Namdar, muhtarlık binasının içerisinde çay ocağı mutfak, tuvalet ve banyo ile toplantı salonu bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi