BEYCİK MAHALLE MUHTARLIĞINI YENİLİYORUZ

Beycik mahalle muhtarlık binası, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatıyla yenileniyor.

Başkanımız Topaloğlu, Beycik mahallesinde yapılan mahalle toplantısında vatandaşlardan gelen yeni bir muhtarlık binası talebini not alarak bir an önce çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Muhtarlık binasının eski harabe görüntüsünü modernize etmeye başlayan belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yeni muhtarlık binasını en kısa sürede mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı amaçlıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Daha önce Beycik mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirmiştik. Vatandaşlarımızdan gelen yeni bir muhtarlık binası talebini bir an önce yerine getirmek için kolları sıvadık. Belediye ekiplerimiz şu anda muhtarlık binasında çalışmalarına devam ediyor. Statik açıdan ağır derecede hasar görmüş olan muhtarlık binasını tamamen yeniliyoruz. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Beycik halkına hayırlı olsun. Kemer halkı bizi takip etmeye devam etsin.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi