BİR GÜN DEĞİL HER GÜN…

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz, hazırladığı araçla baş tacı annelerimizin anneler gününü ilçe genelinde sokak sokak dolaşarak kutladı.

Başkanımız Necati Topaloğlu, “Bizleri bugüne kadar sevgi, emek ve özveri ile yetiştiren annelerimize imkanlar dahilinde küçük bir kutlama yapmak istedik. Bizim için aslında anneler günü bir gün değil her gün. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım.” şeklinde konuştu.

Başkanımız Topaloğlu, Beldibi mahallesinden Çıralı'ya kadar her mahallede sokak sokak dolaşan belediye ekiplerimize de teşekkür etti.