“Bonus Hoca” Kemer’de öğrencilerle buluşacak

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu öğrencilerini ve ailelerini, “Bonus Hoca” olarak bilinen Eğitimci-Yazar Süleyman Beledioğlu'nun sunumuyla “Sınav başarısının beyin temelli kuralları ve motivasyon” adlı seminerde buluşturuyor.

24 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılacak olan seminerde “Bonus Hoca”, öğrencilerin sınavda başarılı olabilmek için yapması ve yapmaması gerekenler, sınava hazırlık süreci, sınav öncesinde motivasyon, ailelerin çocukların başarısı için yapmaları ve yapmamaları gerekenler hakkında bilgiler verecek.

“Bonus Hoca” öğrencilere verdiği seminerden sonra aileleriyle de bir araya gelerek sınav süreci boyunca ailelerin çocuklarına yaklaşımları hakkında bilgiler aktaracak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Belediyemize ait olan kursumuzda üniversiteye ücretsiz olarak hazırlanan 400 öğrencimize sınavla ilgili seminer veriyoruz. Çocuklarımızın motivasyonlarını diri tutmamız gerekiyor. Belediye olarak yaptığımız çeşitli etkinliklerle motivasyonlarını arttırmayı hedefliyoruz. Eğitim anlayışımızla Türkiye'de birçok belediyeye örnek olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Süleyman Beledioğlu, (Bonus Hoca) Kimdir?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunu olan Süleyman BELEDİOĞLU,yine aynı üniversitede Eğitim Bilimleri Fakültesinde pedagoji eğitimi aldı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladı.

ABD ve İngiltere'de stres ve beyin temelli öğrenme üzerine yapılan çalışmaları inceledi ve bilgilerini saha çalışmaları ile eğitimlerinde sundu.

Uzun yıllar edindiği bilgi ve tecrübeleriyle çok sayıda makale ve kitap yazdı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi