BU KİTAP ANTALYA'NIN DENİZCİLİK TARİHİNE IŞIK TUTACAK

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Çetin'e ziyareti sırasında şube müdürü Cüneyt Koşu ve yönetim kurulu üyeleri Varol Çakır ile İlhan Demirtaş da eşlik etti.
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ziyaret sonrası Çetin, Başkan Topaloğlu'na Antalya'nın Denizcilik ve Deniz Ticareti Tarihi isimli kitap hediye etti.
Topaloğlu, kendisine hediye edilen kitabın önemli bir kaynak teşkil ettiğini belirterek, “Önemli bir kitap. Kitap, Antalya'nın denizcilik tarihine de ışık tutacak. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Deniz Ticaret Odası ile sürekli görüşmeler yapıyoruz. Yapılacak olan ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Çetin ise bölgede ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Marina'da denizcilerle görüştüklerini aktardı.