BU ZİYARET BULGARİSTAN BASININDA GENİŞ YER BULDU

Bulgaristan eski Kültür Bakanı Vezhdi Letif Rashidov'un dün Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na gerçekleştirdiği ziyareti, Bulgaristan basınında geniş yer buldu.
Eski Kültür Bakanı ve dünyaca ünlü heykeltıraş Rashidov'a, Emelda Sun Club Genel Müdürü Salih Başaran da eşlik etmiş, Rashidov Başkan Topaloğlu'na kendi yaptığı sanat eserlerinin yerli ve yabancı sanatçılar, oyuncular, bilim insanları ve siyasetçilerin gözünden eserlerin anlatıldığı bir kitap hediye etmişti.
Başkan Topaloğlu da Rashidov'a Kemer ve Kemer turizmi hakkında bilgiler vererek, Kemer tanıtımı için yaptıkları projeler hakkında açıklamalar yapmıştı.
Ziyaret, ulusal basınının yanı sıra Bulgaristan'da da geniş yer bulurken, Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Bulgaristan eski Kültür Bakanı Vezhdi Letif Rashidov'u Kemer Belediyesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Kendisine Kemer hakkında bilgiler verdik. Ziyaret sonrası yapılan haberler Bulgaristan'da da geniş yer buldu ve Kemer'in tanıtımına katkı sağladı.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi