BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Antalya Büyükşehir Meclisi, Manavgat yangını için olağanüstü toplandı.
Toplantıta Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Acar da hazır bulundu.

Olağanüstü toplantıda Manavgat Bölgesindeki çalışmalar değerlendirilirken, yangından zarar gören vatandaşlara yapılacak yardımlar ve bölgede yangın sonrası gerçekleştirilmesi planlanan ağaçlandırma çalışmaları görüşüldü.

Başkan Topaloğlu yaptığı açıklamada, “ Manavgat yangını ile büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimiz, yaralılarımız var. Kemer Belediyesi ve Kemer halkı olarak yangından etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Geçmiş olsun Manavgat” diye konuştu.