ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR

Kemer Belediyesinin Çamyuva Mahallesi'nde başladığı projesi, Ağva Deresi kenarındaki yeşil alan düzenleme çalışmaları hızla devam ediyor. Kemer Belediyesi Vekili Mustafa Tıraş, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın bölgeye büyük bir değer katacak olan projede gelinen son durumu yerinde görmek için incelemelerde bulundu.
Çalışmanın hızla devam ettiği ve en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine kazandırması planlanıyor Projede toplam 9 bin 900 metrekare yeşil alan, refüjden dere tarafına doğru 2,5 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 850 metrekare alanlık bisiklet, 2 metre genişliğinde bin 140 metre uzunluğunda 2 bin 280 metrekarelik koşu ve 3 metre genişliğinde 4 bin 100 metrekarelik yürüyüş yolu yapılıyor. Ayrıca alan içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, kamelyalar, oturma alanları, çeşmeler,28 araçlık otopark ve 17 adet de bisiklet park yeri olacak.
Öte yandan Kemer Belediyesi Vekili Mustafa Tıraş, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın ardından Göynük Mahallesi 3251 sokakta yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarındaki son durumu yerinde gördü ve çalışmaları sürdüren belediye ekipleri ile kısa süreli sohbet edip, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi