ÇAMYUVA MAHALLESİNDE EV YANGINI

Çamyuva Mahallesi'nde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Mesut Çelebi'ye ait olduğu belirlenen evde çıkan yangın sonrası, Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve belediye Çamyuva mahalle sorumlusu Özgür Şahin, evde temizlik çalışması yaptı.

Yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığı bildirildi.

Çıkan yangınla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Çamyuva mahallemizde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Belediye ekiplerimiz olay yerinde temizlik çalışmaları yaptı. Çalışmalardan sonra belediye olarak gereken her türlü desteği vermeye hazırız. Ev sahibi Mesut Çelebi'ye çok geçmiş olsun." diye konuştu.