ÇAMYUVA MAHALLESİNDE İMAR SONRASI PARKLARDA DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kemer Belediyesi, Çamyuva Mahallesinde imar sonrasında yolların açılmasıyla parklarda da düzenleme çalışmalarına başladı.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, imar sonrası Çamyuva Mahallesi Sarı Ören mevkisinde bulunan Hacı Mehmet Ardıç Parkında düzenleme çalışması başlattı.

Toplam 2730 metrekarelik alan üzerine yapılacak olan park alanı içerisinde, pergoleler, banklar ve oturma grupları, spor aletleri ve çocuk oyun grubunun yer alacağı belirtildi.

Öte yandan park alanı içerisinde kalan ağaçların koruma altına alınarak bakımlarının yapılacağı kaydedildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Belediye olarak Kemerimize yeni parklar kazandırmanın yanı sıra mevcut parklarda da düzenleme çalışmalarına başladık. Çamyuva mahallemizde imar sonra yeni yollar açılıyor. Açılan yollarla belirlenen parklarda da bakım çalışmalarına hız verdik. Kemer'e hizmet etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.