Çamyuva Turizm Bulvarı yenileniyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva Mahallesi Turizm Bulvarı'ndaki alt ve üstyapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. Çalışmalar kapsamında 790 metrelik yol asfaltla kaplanacak. Başkan Topaloğlu'na Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Baki Yalın ve Belediye Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin de eşlik etti.

Çamyuva Mahallesi'nin en işlek yerlerinden olan Turizm Bulvarı'nda bozulan ve tahrip olan yerlerin bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 790 metre uzunluğundaki yola asfalt döküleceği bildirildi.

Toplam 11 bin metrekarelik alanda 790 metre uzunluğunda dökülecek asfalt çalışmalarının yanı sıra 830 metre yağmur suyu drenaj hattı, 2 bin 370 metrekare çiçeklik, 22 aydınlatma direği, sulama tesisatı ve peyzaj çalışmaları da yapılacağı öğrenildi. Öte yandan İstiklal Caddesi'nde de kilitli taş döşeme işlerinin devam ettiği belirtildi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Çamyuva Mahallesi'nin en işlek yerlerinden olan Turizm Bulvarı'nı yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Zamanla tahrip olan ve bozulan yolumuzu ve altyapısını komple yenileyeceğiz. Çalışmalarımızı turizm sezonu öncesinde tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız. Halkımız için hizmet üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi