ÇAMYUVA VE BELDİBİ HALK PLAJINA ENGELLİ PLATFORMU HALKIMIZIN KULLANIMINA SUNULDU

Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatıyla, yapımı ve montajı belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan geçtiğimiz hafta içerisinde Kemer ve Göynük Halk Plajına yerleştirilen, engelli platformunun aynısından Çamyuva ve Beldibi Halk Plajına da koyarak halkımızın kullanıma sunmuş bulunuyoruz.

Bunun yanı sıra İlçe genelinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Belediye ekiplerimiz gerçekleştirdiği kilitli parke taşı ve asfalt çalışmalarının yanı sıra Merkez Mahallesi Hükümet Caddesi ve Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan kasislerde boyama çalışması yaptı. Söz konusu çalışmalar kapsamında kasislerin sürücüler tarafından fark edilmesi ve meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi amacıyla belirlenen noktalar sarı renklere boyandı. Boyama çalışmaları tüm mahallerimizde devam ediyor.