ÇAMYUVA'DA MENFEZ ÇALIŞMASI

ÇAMYUVA'DA MENFEZ ÇALIŞMASI

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde hummalı çalışmalarına devam ediyor.

Yaklaşan kış ayları öncesi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini almaya devam eden belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi Sarıören mevkisinde 7 metre genişliğindeki imar yolu yapımı için 70 metre uzunluğunda kapalı menfez yapıyor.

Söz konusu yolun yağmur suyunun uzaklaştırılması ve mahallenin ulaşımında büyük önem taşıdığı belirtildi.

Menfez çalışmasının tamamlanması ile üzerindeki 7 metrelik imar yolunun açılacağı ve yıllardır süren ulaşım probleminin de çözüme kavuşacağı bildirildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, "Çamyuva mahallemizde menfez çalışmaları yapıyoruz. Sarıören mevkisinde 7 metrelik imar yolu açarak mahalleye ulaşım problemini de çözüme kavuşturacağız. Yapılan menfez kışın yaşanabilecek olası sel baskınlarının önüne geçecek. Halkımızın taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Öte yandan belediye ekiplerinin ilçe genelinde altyapı çalışmaları ile evsel bağlantıların yapılması sonucu zarar gören yolların ve kaldırımların bakımlarının da yapıldığı açıklandı.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi