Çamyuva’da vatandaşlara aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ve belediye personeli, Muharrem ayı dolayısıyla Çamyuva Mahallesi'nde kurulan sebze ve meyve pazarında vatandaşlara aşure ikram etti.

Daha önce Kemer merkez, Tekirova ve Beldibi mahallelerinde dağıtılan aşure, bu defa Çamyuva mahallesinde kurulan pazar yerinde vatandaşlara ve turistlere ikram edildi.

Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu, pazar yerine gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Kemer Belediyesi'nin aşure dağıtımının, Perşembe günü Kuzdere Mahallesi'ndeki pazar alanında Cuma günü ise Arslanbucak ve Göynük pazar alanlarında devam edeceği belirtildi.