ÇAMYUVALI KADINLAR DENİZ KAFEDE BULUŞTU

Çamyuva Mahallesinde yaşayan kadınlar, Kemer Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte buluştu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu öncülüğünde Mustafa Ertuğrul Aker Parkı içerisinde yer alan Deniz Kafe'de bir araya gelen kadınlar, gönüllerince eğlenerek güzel vakit geçirdi.
Belediye Başkanı Topaloğlu'nun da ziyaret ettiği kadınlar, Deniz Kafe'yi Kemer halkına kazandırdığı için Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.
Deniz Kafe'de kadınları ağırlayan Fikriye Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Çamyuva Mahallesinde yaşayan kadınlarla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Davetlerini kırmayarak Deniz Kafe'ye gelen kadınlara teşekkür ettiğini ifade eden Fikriye Topaloğlu, Kadınlarımızla tanışmak ve Kemer'i tanıtmak için kadınlarımızı davet ettik. Her mahalledeki kadınlarımızı davet edip bir araya gelerek kaynaşmayı amaçlıyoruz. Hem eğlendik hem de güzel bir gün geçirdik. Hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Çamyuva mahalle sakinlerinden Arife Avşar, Deniz Kafe'yi Kemer halkına kazandırdığı için Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na ve kendilerini kafede ağırlayan Fikriye Topaloğlu'na teşekkür ettiğini dile getirdi.
Mahalle sakinlerinden Hatice Yetkin, Deniz Kafe'yi çok beğendiğini aktararak, her zaman gelmeyi istediğini kaydetti.
Mahalle sakinlerinden Mine Açıcı da Deniz Kafe'yi halkın kullanımına kazandırdığı için Başkan Topaloğlu'na teşekkür ettiğini ifade ederek, şunları anlattı:
“Zamanımızı geçireceğimiz çok güzel bir yer olmuş. Daha önce böyle yerler yoktu. Belki vardı ama şahsa ait olduğu için fiyatlar uygun değildi. Böyle yerler belediyeye ait olduğu zaman maddi olarak zorlanmıyoruz. Fiyatlar da çok uygun oluyor. Burada eğlenmekten dolayı da çok mutlu olduk. Fikriye hanıma ayrıca teşekkür ediyorum.”

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi