ÇAMYUVA'YA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Çamyuva Mahallesi Hayıtlıgöl mevkisindeki 6 milyon 749 bin 919 liralık yatırım ve 7 milyon 944 bin liralık yatırım yapılacak olan kapalı pazar yerindeki çalışmaları inceledi.
Temel hazırlık ve aplikasyon çalışmalarının başladığı kapalı pazar yerindeki inceleme sırasında Belediye Başkanı Topaloğlu'na, Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın da eşlik etti.
Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler kapalı pazar yerindeki incelemenin ardından Hayıtlıgöl mevkisindeki çalışmaları yerinde gördü.
Her yıl su baskınlarının yaşandığı bölgede vatandaşların mağdur olmaması için çalıştıklarını belirten Başkan Topaloğlu, sorunun en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.
Topaloğlu, Kemer Belediyesinin her daim vatandaşının yanında yer aldığını belirterek, “Çamyuva Mahallemizdeki kapalı pazar yerimizin inşaatına başladık. Burada 7 milyon 944 bin liralık bir yatırım yapacağız. İlk kapalı pazar yerimizi Kuzdere'de daha sonra Arslanbucak'da halkımızın kullanımına sunmuştuk. Şimdi de Çamyuva mahallemize yakışan modern bir kapalı pazar yeri yapacağız. Kemerimize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
- Hayıtlıgöl mevkisinde 6 milyon liralık yatırım yapıyoruz
Her yıl kış aylarında yoğun yağış nedeniyle su baskınlarının yaşandığı Çamyuva Mahallesi Hayıtlıgöl mevkisinde de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Topaloğlu, şunları kaydetti:
“Söz konusu bölgemizde yaşanan su baskınlarının önüne geçmek için çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Belediye olarak burada U kanal menfez ve su toplama havuzu yapım çalışmaları kapsamında belediyemiz yükümlülüğündeki hafriyat işlerine başladık. Burada 6 milyon 749 bin liralık liralık bir yatırım yapıyoruz. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız ve halkımızın mağduriyetini gidereceğiz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Öte yandan Başkan Topaloğlu, Çamyuva'daki incelemeleri sırasında yanına gelen çocuklarla sohbet etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi