ÇEKYA MEDYA GRUBU KEMER’DE

Turizmin önemli merkezlerinden Kemer, ÇEKYA'nın en önemli TV ve Gazete temsilcilerini Kemer'de ağırladı.

ÇEKYA'da yayın yapan NOVA ve Prima kanallarının temsilcilerinin de içinde yer aldığı 32 kişilik ÇEKYA Medya Grubu, Göynük'de yer alan Club Boran Mare Beach Hotel yatırımcısı Aziz Dinçer, Tivrona Tours Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Albayrak ve Blue Style Acentası Yöneticisi Lenka Patek'in organizasyonu ile Kemer'e geldiler.

Club Boran Mare Beach Hotel'de iki gün kalan ÇEKYA Medya grubuna Kemer hakkında bilgiler verilirken, hava şartlarının uygun olduğu süre içerisinde de Kemer gezisi düzenlendi. Medya grubunda ÇEKYA'nın üst düzey top modeli Denisa Dvorakova ile ailesi de yer aldı. Konuk Medya grubunun Kemer'den sonra Belek ardından da Kapadokya'yı ziyaret edeceği belirtildi.

Başkan Topaloğlu, Çekya Medya grubu ile yemekte bir araya geldi

Club Boran Mare Beach Hotel Yatırımcısı Aziz Dinçer tarafından verilen yemekte ÇEKYA Medya temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu, misafirlere hoş geldiniz diyerek “ Bu yıl dünyanın dört bir yanında misafirimize Kemer'de ev sahipliği yaptık. Son dönem özellikle Avrupalı misafirlerimizin bölgemizde arttığını görüyoruz. Bugün değerli turizmcimiz Aziz Dinçer'in de büyük bir çaba sarf ederek ÇEKYA'dan misafir edip, bölgemizi tanıttığı medya grubu ile bir aradayız. Kendisine teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak Kemerimizin tanıtımı adına bizde elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz, turizmcilerimize gereken desteği veriyoruz. ÇEKYA'lı medya grubuna Kemerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen yemeğe Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya ile Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak da katılırken, Medya temsilcileri yemekte Başkan Topaloğlu başta olmak üzere Dinçer Sarıkaya ve Şinasi Gürocak'tan Kemer hakkında bilgiler aldılar.

Kemerimizi tanıtıyoruz!

Club Boran Mare Beach Hotel yatırımcısı Aziz Dinçer ise yaptığı açıklamasında “ Kemer'i Avrupa'da her platformda tanıtma adına yaptığımız çalışmalar içerisinde ÇEKYA Medya grubunu 2 gün otelimizde misafir ettik. Hava şartlarının uygun olduğu zamanlarda kendilerini Kemer'de gezdirdik. Sayın Başkanımız Necati Toaploğlu'nun da katılım sağladığı yemekte bir araya geldiğimiz misafirlerimiz Kemer'i çok beğendiler. Bu organizasyonlarımıza Kemerimizi tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

2022 yılında Antalya'ya gelen ÇEKYA sayısı 208 bin kişiye ulaştı!

KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya da yaptığı açıklamasında “Yeni gelişen bir pazar için iyi bir atılım oldu. ÇEKYA'nın önde gelen TV, gazete ve acente yetkilileri ile sohbet halinde iyi bir bilgi alışverişi oldu. Son derece memnun kaldılar. 2022 yılında Antalya'ya gelen ÇEKYA sayısı 208 bin kişiye ulaştı. 2023 yılında bu rakamın çok çok üzerinde hedefler olacağını düşünüyoruz. “diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi