Çeyrek asırlık ortaklık Alman basınında

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun Kemer'in Alman kardeş şehri Schwabach'ı ziyareti Schwabach'ın en çok okunan gazetesi Schwabacher Tagblatt'ta geniş yer buldu.

Schwabach - Kemer kardeşliğinin 25'inci yılı dolayısıyla Schwabach'ı ziyaret eden Başkan Topaloğlu burada Schwabach Belediye Başkanı Peter Reiss ile bir araya gelmişti.

Başkan Topaloğlu'nun ziyareti sırasında kendisine Kemer Belediyesi eski Başkanı Hasan Şeker ve eşi Fethiye Şeker, Schwabach Belediyesi eski Başkanı Hartwig Reimann, Kardeş Şehir Komite Başkanı Ayşe Bıyık, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kardeş şehir komite üyeleri de eşlik etmişti.

Schwabacher Tagblatt'ta yer alan haberde, turizm konusunda yapılan fikir alışverişi, Kemer ile Schwabach arasındaki yarım asırlık kardeşlik bağları, 25'nci yıla özel Kemer'de yapılacak olan çeşitli kutlamalar gibi konulara yer verdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Schwabach ziyaretimizde çok iyi ağırlandık. Kardeş şehir olarak çeyrek asrı doldurduk. Ziyaretimizde turizm, iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkiler hakkında konuştuk. Turizm konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz, Schwabach'ın en çok okunan günlük gazetesi Schwabacher Tagblatt'ta geniş yer bulmuş. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kemerimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi