CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANTALYA’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kumluca Expo Domates İhtisas Fuarı'nın açılışına katıldı.
Açılışa, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Antalya Milletvekili Aydın Özer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Topaloğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile sohbet ederek, fuar alanını gezdi ve çiftçilerle hasbihal etti.
Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra ‘İktidara Hazırız-Büyük Örgüt Buluşması' için Belek turizm bölgesine geçti.