CHP Grup Başkanvekili Özel Kemer’de vatandaşları selamladı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, bazı programları dolayısıyla geldiği Kemer'de seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. Özgür Özel'e, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu eşlik etti.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları kapsamında Kumluca ilçesinde bazı programlara katılan CHP Grup Başkanvekili Özel, Kumluca dönüşü Kemer'e de uğradı ve seçim otobüsünden Kemerlileri selamladı.

Özel ve beraberindekiler, daha sonra Antalya'nın Kepez ilçesindeki halk buluşması programına katılmak üzere Kemer'den ayrıldı