CHP Kemer İlçe Yönetiminden Başkan Topaloğlu’na ziyaret

CHP Kemer İlçe Başkanlığı'na yönetim kurulu kararıyla seçilen Sedat Karakaya ve yönetimi, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Sema Özdemir de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, Kemer CHP İlçe eski Başkanı Adem Barış'ın istifa etmesinin ardından CHP İlçe Yönetim Kurulu kararıyla ilçe başkanlığına seçilen Sedat Karakaya ve yönetimini tebrik ettiğini belirterek, çalışmalarında başarılar dilediğini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Karakaya ise Başkan Topaloğlu'na teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.