CHP KONYAALTI İLÇE BAŞKANI DURUK KEMER BELEDİYESİNDE

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Duruk'a ziyareti sırasında, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İlçe Başkan Yardımcıları Mimar Sinan Özkan, İlhami Eyüpoğlu, Kadir Demir, Mert Avcı, Konyaalatı ilçe sekreterleri Nilgün Karasoy ile Ali Kemal Kurtoğlu, Sayman Ali Ergene, ilçe örgüt sorumlusu Avni Uyar eşlik etti.
Belediye Başkanı Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Topaloğlu, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.