SEYİT TORUN'DAN KEMER'E ÖZEL İLGİ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT'te Kemer standını ziyaret etti.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda Kemer Belediyesinin açtığı standa ziyaretçi akını sürüyor.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, fuarda ilgi odağı haline gelen Kemer standında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile de bir süre sohbet eden Torun, fuar alanında yaptığı açıklamasında, Kemer'in Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında olduğunu söyledi.
Kemer'in her geçen gün eğitim ve turizm anlamında daha fazla geliştiğini dile getiren Torun, “Doğasıyla ve deniziyle herkesi kendisine hayran bir yer. Kemer Belediye Başkanımızı da yaptığı çalışmalarından dolayı kutluyorum ve kendisine başarılar diliyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Topaloğlu ise CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun'un ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.
EMITT Fuarında Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya devam ettiklerini anlatarak, “Kemer standımıza çok güzel bir ilgi var. Standımıza gelen misafirlerimize tanıtım broşürlerimizi dağıtarak Kemerimiz hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Sayın Seyit Torun da Kemer hakkındaki düşüncelerini bizimle paylaştı. Güzel düşünceleri için kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi