ÇOCUKLAR DENİZLE BULUŞACAK

Kemer Belediyespor Yat Yelken Kulübü'nün Optimist Yaz Yelken Okulu kurs kayıtları başladı.
Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Kemer'deki çocuklara denizcilik ve deniz sevgisini aşılamak için faaliyet gösteren Kemer Belediyespor Yat Yelken Kulübü, optimist yaz yelken okulu kayıtlarını başlattı.
Ücretsiz olarak verilecek kurslara katılacak olan geleceğin denizcileri, ileriki hayatlarında engin denizlere yelken açmayı amaçlayacak.
8-13 yaş arasındaki çocukların müracaat yapabileceği kayıtların tamamlanmasının ardından Haziran ayından Eylül ayına kadar toplam 6 dönemde kursiyerler ücretsiz eğitim alacak.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak geleceğin denizcilerinin yetişmesi için projeler yaptıklarını söyledi.
Belediye olarak daha önce Kemer Belediyespor Yat Yelken Kulübüne bot desteği ve 5 adet optimist tekne desteği sağladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediye olarak gençlerimize her alanda destek olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza denizciliğin sevdirilmesi için güzel projeler gerçekleştiriyoruz. Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübümüzle ortak işlere imza atmaya devam ediyoruz. Kulübümüzün ücretsiz yaz kursları için kayıtları başladı. Eğitim alacak çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Kulüp başkanımız Orhan Yeşilli ve yönetim kurulu üyelerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Yeşilli ise denizciliğe ve çocuklara verdiği desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi