ÇOCUKLAR İSTEDİ “BAŞKAN AMCALARI” YERİNE GETİRDİ

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ulupınar Mahallesindeki çocukların çocuk parkı isteklerini yerine getirdi.
Geleceğin teminatı çocukların Belediye Başkanı Topaloğlu'ndan çocuk parkı istemelerinin ardından Başkan Topaloğlu, kolları sıvadı.
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Başkan Topaloğlu'nun öncülüğünde kısa sürede çocuk parkının yapılmasını sağladı.
Ulupınar Mahallesindeki eski ilkokulu bahçesinde yapılan çocuk parkında oyun grupları konularak çocukların kullanımına sunuldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Topaloğlu, “Ulupınar mahallemizde yaptığımız ziyaretler sırasında çocuklarımız çocuk parkı istediklerini söylemişti. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu isteğini ger çeviremezdik. Hızlı bir şekilde çalışmalara başladık ve kısa sürede çocuk parkımızda oyun gruplarımızı koyduk. Parkımızda çevre düzenleme çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Kemer Belediyesi olarak geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.