ÇOK EMEK VERDİLER, ALKIŞI HAKETTİLER!

Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu tarafından “Kim Akıllı Kim Deli” tiyatro gösterimi devam ediyor. İki perdeden oluşan tiyatro oyununu izlemeye gelen Belediye Başkanı Topaloğlu ve vatandaşlar, oyuncuların sergilediği performansı ayakta alkışladı. Emine Öney'in yazıp yönettiği oyunu izlemeye gelenler, güzel ve keyifli bir akşam yaşadı.

Oyuna ilgi büyük!

Kemer Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşen tiyatro oyununa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye meclis üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kıyar, TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba, Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eşi Fikriye Topaloğlu ve vatandaşlar katıldı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir'

Başkan Topaloğlu, oyun sonrası yaptığı açıklamada, tiyatroyu izlemeye gelenlere keyifli dakikalar yaşatan Emine Öney ve ekibine teşekkür etti.
Kemer Belediyesi olarak sanata ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir' sözünden hareketle bizde ilçemizde sanatsal faaliyetlere önem veriyoruz. İki yıldır pandemi nedeniyle ara verilen tiyatro çalışmalarına tekrar başladılar. Çok emek verdiler. Güzel bir oyun çıkardılar. Daha güzel oyunlarla buluşmak dilediğiyle. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Topaloğlu'na teşekkür!

Emine Öney ise Kemer Belediyesi Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu pandemi nedeniyle ara verdiği tiyatro çalışmalarına tekrar başladıklarını kaydetti. Sanatın insanı birleştirme ve kardeşlik duygusunu artırdığının bilincinde olduklarını anlatan Öney, “En büyük destekçimiz Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na, belediye birim müdürlerine ve belediye personeline çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Çok beğenildi!

Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal ise sahnelenen tiyatro oyununun güzel ve özverili bir çalışma olduğunu ve oyunu çok beğendiğini belirterek, “Kemer'de Son zamanlardaki sanatsal faaliyetler keyif verici. İnşallah daha ileri seviyeye taşınır. Sanatsal faaliyetlerin genişletilmesi gerekiyor.” dedi.

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer'de sanatın devamlılığını her zaman istediklerini belirterek, şunları kaydetti: “KEMİAD olarak daha önce biz de sanatsal faaliyetlerde bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Sergilenen oyun gayet başarılı. Bunu turizme kazandırmak amacıyla devam ettirilmesi gerekiyor. Kemer'e sanat yakışıyor.”

Tiyatroyu eşiyle izlemeye gelen turizmci Murat Gökhan, Kemer Belediyesinin destekleriyle yapılan tiyatro oyununu çok beğendiğini ifade ederek, oyunda emeği geçenleri tebrik ettiğini söyledi.

Göynük fen Lisesi öğrencisi Karya Sönmez de sergilenen oyunda toplumsal olayların çok güzel anlatıldığını ifade ederek, Kemer'deki sanatsal faaliyetlerin artmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Oyun sonrası Başkan Topaloğlu oyuncuları tek tek tebrik ederek, Emine Öney'e çiçek verdi.

Emine Öney'in yazıp yönettiği iki perdelik tiyatro oyunu, 29 Nisan ile 7, 9, 15, 20, 21, 28, 29 Mayıs ve 3, 4 Haziran tarihlerinde de gösterimde olacak.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi