KORONAVİRÜSÜ BİRLİKTE YENECEĞİZ

Kemer Belediye ekipleri, pazar yerlerinde pandemiye karşı tedbirlerine ara vermeden devam ediyor.
Belediye ekipleri, ilçe genelinde belirlenen günlerde kurulan pazar girişlerinde halkın ateşini ölçüyor, maske dağıtıp vatandaşların ellerinin dezenfekte edilmesini sağlıyor.
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de pazar yerlerinde maske ve eldiven takmayan esnafa uyarılarda bulunarak gerekli denetimleri sağlıyor.
Belediye ekiplerinin ve halkın pandemiye karşı artık daha duyarlı ve tedbirli olduğu gözlerden kaçmıyor.
Pazar yerlerinde vatandaşların sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek alışverişlerini yaptıkları gözlemleniyor.
Pazar esnaflarından Murat Bozkurt, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesinin aldığı tedbirlerin yerinde ve düzgün olduğunu ve belediyenin yeterli hizmeti eksiksiz verdiğini kaydetti.
Ali Gök ise pandemi kuralları kapsamında belediyenin tüm tedbirleri aldığını belirterek, “Maske ücretsiz olarak veriliyor. Pazar girişinde dezenfekte var. Ateş ölçülüyor. Pazar yerlerinde alınan tedbirlerden memnunuz. Bu durumdan vatandaşlarda yararlanıyor. Herkes dikkat ederse bunu aşabileceğimize inanıyorum.” diye konuştu.
Gülsüm Başev de belediyenin aldığı tedbirlerin çok iyi olduğunu ve yapılan işlerden dolayı Kemer Belediyesine teşekkür etti.
Yaklaşık 20 yıldır Pazar esnafı olan Oğuz Kavuz, pandemi sürecinde işlerinin biraz duraksadığına değinerek, şöyle konuştu:
“Her türlü tedbiri almaya devam ediyoruz. Kemer Belediyesi pazar esnafının yanında duruyor. Desteklerinden dolayı Başkanımız Necati Topaloğlu'na teşekkür ediyorum. Hastalık sadece pazarda var ve buradan yayılıyor gibi bir algı var. Kemer Belediyesi pazar girişlerinde ücretsiz maske dağıtıyor, ateş ölçüyor. Zabıta ekipleri de gün boyu denetimlerde bulunuyor ve maske ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunuyor. Pandemiden kurtulursak her şeyin iyi olacağını umut ediyorum.”
Vatandaşlardan Hasan Balta da belediye tarafından alınan tedbirler ile ilgili “Kemer Belediyesinin pandemi kuralları kapsamında aldığı tedbirler uygundur. Yapılması gereken her şeyi yapıyor. Maskesini dağıtıyor, ateş ölçümü yapıyor. Dezenfektanını dağıtıyor. Belediye üstüne düşeni yapıyor. Artık geri kalan iş vatandaşlara düşüyor.” ifadelerine yer verdi.
Vatandaşlardan Halil İbrahim Canpolat ise pazar yerlerinde alınan tedbirler çok yerinde olduğuna değinerek, “İnsanlar artık daha duyarlı olmaya başladı. Pandemi dolayısıyla herkesin sıkıntılar var ama pandemiye rağmen belediyenin aldığı tedbirlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah daha iyi olur. Pazar esnafı da alınan tedbirlere karşı oldukça duyarlı. Zabıta ekipleri de Pazar yerinde sürekli denetimlerini gerçekleştiriyor. Hizmetlerden dolayı belediye yetkililerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi