Cumhuriyet çocukları hediyeleşiyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılı dolayısıyla, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan öğrenciler ve Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki öğrenciler, “Cumhuriyetin 100'ncü yılında Cumhuriyetin çocukları hediyeleşiyor” projesi kapsamında, Bartın, Bitlis, Hatay ve Elazığ'daki bazı okullara çeşitli hediyeler gönderdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu tarafından başlatılan proje kapsamında kurs merkezindeki öğrenciler, kendi elleriyle hediye paketi hazırladı.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'ncü yılında farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan projede kapsamında öğrenciler, içerisinde, not defteri, kalem, kalem tıraş, silgi gibi temel kırtasiye malzemelerinin yanı sıra çeşitli hediyelerin de yer aldığı hediye paketleri hazırladı.

Öğrenciler hazırladıkları hediye paketlerinin içerisine kendi yazdıkları duygu dolu sözleri de koyarak belirlenen okullardaki öğrencilere gönderdi.

Öğrencilerin hazırladığı hediye paketleri, Bitlis Burcukaya İlkokulu, Bartın Kıranpazarı İlkokulu, Hatay Yılmaz Nurlu İlkokulu ve Ortaokulu, Elazığ Çataklı Ortaokulu'na gideceği belirtildi.

Kurs Müdürü Suat Göv, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetin 100'ncü yılında Cumhuriyetin çocukları hediyeleşiyor” projesinde yer almaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, öğretmenler ve öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursumuzun "Cumhuriyet'in 100. Yılında Cumhuriyet'in Öğrencileri Hediyeleşiyor" projesi kapsamında son derece anlamlı bir etkinliğe daha imza attık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” sözünden hareketle, tüm öğretmen ve öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılaplarına riayet edecekleri bol başarılı bir eğitim hayatı diliyorum” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi