Deniz Kafe’de yenileme çalışmaları devam ediyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yerli ve yabancı misafirlere hizmet veren Deniz Kafe'de yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı içerisinde işletmesi Kemer Belediyesi'ne ait olan Deniz Kafe'de müşterilere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yenileme çalışmaları hızla sürüyor.

Deniz Kafe, Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yenileme çalışmaları sonrasında 2023 yılı turizm sezonuna hazır hale getirilerek daha estetik ve modern bir görünüme kavuşacak.

Kafede yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kafede yenileme çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve turizm sezonuna yetiştireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Topaloğlu, çalışmalar kapsamında çevre düzenlemeleri de yaptıklarını anlatarak, “Belediyemize ait Deniz Kafe'de her yıl çok sayıda misafir ağırlıyoruz. Kafemizin mutfak ve çevresinde genişletme çalışmalarımız hızla sürüyor. Vatandaşlarımıza ve yabancı misafirlerimize daha kaliteli ve hızlı bir hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Fiyat anlamında da her kesimi memnun ediyoruz. Sahil kenarında çayını yudumlayıp birbirinden lezzetli yemeklerden tatmak isteyen herkesi Deniz Kafe'ye bekliyoruz” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi