DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞANLIOĞLU, KEMER BELEDİYESİNDE

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğa Şanlıoğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'ün de hazır bulunduğu ziyarette, Şanlıoğlu'na DEVA Partisi Antalya İl Başkan Vekili Kıvanç Çetinkaya, il başkan yardımcıları Rafet Aslan, Recep Çoban, Ali Biricik, Erdoğan Ateş ve DEVA Partisi Kemer İlçe Başkanlığına yeni seçilen Faruk Şahin eşlik etti.
Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç bir kadrodan oluşan DEVA Parti'nin çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Topaloğlu, partinin Kemer İlçe Başkanlığına seçilen Faruk Şahin'e de yeni görevinde başarılar diledi.
Parti genel başkan yardımcısı Şanlıoğlu ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.