DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI UÇAK KEMER BELEDİYESİNDE

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Uçak, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Uçak'a, DEVA Partisi Antalya İl Başkanı Süleyman Akıncı, il yönetim kurulu üyeleri ve parti ilçe başkanı Cengiz Cantürk eşlik etti.

DEVA Partisinin kuruluş yıl dönümü kapsamında yerel yönetimlere ve esnafa ziyaretler gerçekleştiren parti heyeti, Başkan Topaloğlu'nu ziyaretinde ülke gündemi ve turizmde yaşanan son gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uçak ve beraberindekilere teşekkür etti.