DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilçe genlinde dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Koronavirüsün Türkiye'de de yayılmaya başladığı günden itibaren aldığı tedbirlerine durmadan devam eden belediye ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki park ve bahçelerde, oyun gruplarında, resmi kurumlarda, okullarda, yeşil alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları yapıyor.

Vatandaşlarımız ve ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerin de yoğun olarak kullandığı otobüs ve taksi duraklarını da dezenfekte eden belediye ekiplerimiz, her şeyin başı sağlık sözüyle hareket etmeye devam ediyor.

Öte yandan belediye ekiplerimiz, park ve yeşil alanlardaki ağaçların budamasını, çalı ve ot temizliği ile çim biçme işlerini de hummalı şekilde sürdürüyor.

Kavşaklarda da düzenleme çalışmaları kapsamında bozulan çiçekleri yenileri ile değiştiren ve Kemer'in çevresine ince dokunuşlar yapan belediye ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi