EFSANELER KEMER BELEDİYESİNDE

Türkiye'nin en önemli sporcuları arasında yer alan eski Başpehlivanlar Ahmet Taşçı ve Kadir Birlik, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Yardımcısı Emin Gül, Taşçı ve Birlik'in ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.
Güreş otoriterlerinin "efsane" olarak nitelediği, tüm pehlivanların hayalini kurduğu altın kemerin 2 kez sürekli sahibi olan Ahmet Taşçı ve ustası eski Başpehlivanlardan Kadir Birlik'e Yağlı Güreşlere kattıkları değerlerden dolayı teşekkür eden Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun selamlarını iletti.