EĞİTİMCİ BAŞKAN YALNIZ BIRAKMIYOR

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçedeki okul ziyaretlerine devam ediyor.

Okullara yeni eğitim ve öğretim sezonu nedeniyle hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Topaloğlu, Arslanbucak Ana Okulu ve Kemer İmam Hatip Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Topaloğlu, pandemi nedeniyle okullardan uzak kalan öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okullara ziyaretlerimiz devam ediyor. Kemer Belediyesi olarak eğitime ve öğrencilerimize yaptığımız yatırımlar ve destekler artarak devam edecek. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize pandemi döneminde sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Eğitim varsa gelecek var sloganımızla hareket etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.