EKOTURİZM ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

Tokat Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve Uluslararası Ekoturizm Derneği iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Ekoturizm Çalıştayı sona erdi.

Tokat Dedeman Otel'de Tokat Belediyesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve Uluslararası Ekoturizm Derneği iş birliğiyle düzenlenen ve 22 ülkenin Ankara büyükelçisi ile 245 yerli ve yabancı katılımcının iştirak ettiği Uluslararası Ekoturizm Çalıştayına katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, değerlendirmelerde bulundu.

Çalıştay'da Kemer tanıtımına katkı sağlamak amacıyla, Kemer Belediyesi ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince tanıtım standı açıldı.

Kemer standına gelen çalıştay katılımcıları, Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer hakkında bilgiler ve dokümanlar aldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çalıştayda bire bir görüşmeler de gerçekleştirerek, sürdürülebilir turizm ve Kemer Belediyesinin ekoturizm alanında yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İnsanların artık tatil anlayışının değişmeye başladığına dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirler de artık otellere değil de doğayla bütünleşen yerlere gitmeye başlıyor. Ekoturizm daha fazla yaygınlaşmaya başladı. Kemer Belediyesi olarak biz de bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Ekoturizme en iyi örnekler arasında Kemer'i gösterebiliriz. Herkesi doğayla denizin iç içe olduğu Kemer'de ağırlamaktan mutluluk duyarız.” dedi.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi