EMITT FUARINA KEMER KOLONYALARI DAMGA VURDU

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT'e katılan Kemer Belediyesi Kemer standına gelen misafirlere ardıç ve portakal çiçeği kolonyası ikram ediyor.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda stant açan Kemer Belediyesi, standa gelen misafirlere uzattığı ardıç ve portakal çiçeği kolonyası büyük ilgi görüyor.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, fuar alanında Kemer standını ziyaret eden misafirlere kolonya ikram ederek, Kemer hakkında bilgiler veriyor ve tanıtım broşürleri dağıtıyor.
Belediye Başkanı Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer'e özgü ürünlerden üretilen kolonyalarımızı standımıza gelen misafirlerimize ikram ediyoruz. Kokusuyla ve ferahlığıyla herkesi mest ediyor. Başkan Yardımcımız Emin Gül ve meclis üyemiz Hakan Tuncer ile fuar alanındaki diğer stantları da geziyoruz. Gezdiğimiz her alanda kolonyalarımızdan ikramlarda bulunuyoruz. EMITT Fuarını Kemer kokusu sardı ve sarmaya da devam edecek.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi