EMITT FUARINDA KEMER STANDINA ZİYARETLER

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT'e katılan Kemer Belediyesi standına yoğun ilgi gösteriliyor.
TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda, Antalya eski Valisi şu anki Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Kemer standını ziyaret etti.
Ziyaretleri dolayısıyla Vali Karaloğlu ve Belediye Başkanı Karaca'ya teşekkür eden Başkan Topaloğlu, kendilerine Kemer kolonyası ikram etti.
Vali Karaloğlu ve Başkan Karaca'nın ziyaretleri sırasında Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ve belediye meclis üyesi Hakan Tuncer de hazır bulundu.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer standımıza müthiş bir ilgi var. Standımıza gelenlere Kemerimiz hakkında bilgiler vererek herkesi ilçemize davet ediyoruz. Standımıza eski Antalya Valimiz şu anki Diyarbakır Valimiz Münir Karaloğlu ve Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca da geldi. Kendilerine Kemerimizin tanıtımı hakkında bilgiler verdik. Turizmi geliştirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi