EMITT’TE KEMER RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR

25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve seyahat Fuarı EMITT'te Kemer standında yoğunluk yaşanıyor.
İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve İzmir Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda Kemer Belediyesinin açtığı standı ziyaret etti.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yaptığı açıklamasında, Kemer'in turizmin başkenti olduğunu söyledi.
Kemer'in doğası ve deniziyle çok güzel bir ilçe olduğunu anlatan Akgün, “Büyükçekmece Belediye Başkanı olarak bana yaşamak için bir ilçe seçin deselerdi, ikinci olarak Kemer'i seçerdim. İnşallah emekliliğimizde bir taş ev buluruz Kemer'de. Başkanımız Necati Topaloğlu'na başarılar diliyorum.” dedi.
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise Türkiye'nin parlayan yıldızı Kemer'de bu yıl turizm sezonunun bereketli, sağlıklı ve başarılı bir sezon olmasını dilediğini belirterek, Başkan Topaloğlu'na başarılar diledi.
Başkan Topaloğlu ise belediye başkanları Akgün ve Oran'ın ziyaretlerinden mutluluk duyduklarını anlatarak, “Kemer standımıza yoğun ilgi devam ediyor. Standımız ziyaretçi akınına uğruyor. Sayın belediye başkanlarımız Hasan Akgün ve Ekrem Oran da standımızı ziyaret etti. Onlara Kemer hakkında bilgiler verdik. Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Bu sitede çerezler kullanılmaktadır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha Fazla Bilgi